Вручено Відзнаку Президента України «Золоте серце»

Перед початком засідання позачергової 55 сесії Білоцерківської міської ради було вручено Відзнаку Президента України «Золоте серце» депутату міської ради, директору благодійного фонду «Відродження Чорнобиля», Міжнародного Благодійного Фонду «Друзі – дітям Чорнобиля» Миколі Дашкевичу.

Нагороду вручив секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб – відповідно до Указу Президента №799/2023 «Про нагородження Відзнакою Президента України «Золоте серце» – за вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху, зокрема під час здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту та безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та подолання її наслідків.

«Щиро вам дякую! Служу народу України та Білоцерківській громаді, а ця нагорода цілком належить нашим німецьким друзям», – зазначив Микола Дашкевич.

Варто зазначити, що завдяки безпосередньому сприянню Миколи Дашкевича Білоцерківська громада неодноразово отримувала допомогу від німецьких міст Брауншвейг (нашого міста-побратима) та Люнебург, із яким ми підтримуємо дружні зв’язки вже понад 20 років, а зокрема від Благодійного Фонду «Хоф Шлютер» (керівник – Андре Новотні). Це була допомога як для цивільного населення, так і для військових. 

Тож вітаємо із високою нагородою, яка є підтвердженням чудових особистісних якостей! Наснаги, міцного здоров’я та успіхів в усіх починаннях!


Опубліковано: 25 квітня 2024 року
Поділитися