Вітання ювіляра

02 вересня міський голова Білої Церкви  В.Савчук привітав з 80-річним ювілеєм ректора Білоцерківського державного аграрного університету в 1977-2005рр., академіка В.Власенка.

 Міський голова наголосив, що В.Власенко своєю працею вніс вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих кадрів,  його учні досягли високих державних посад, тисячі випускників Білоцерківського державного аграрного університету, під його керівництвом, стали фахівцями сфери та працюють не лише на Київщині, а й по всій Україні.

Під час заходу міський голова відмітив, що крім наукової діяльності ювіляр бере активну участь у розвитку Білої Церкви. Він неодноразово обирався депутатом обласної, міської рад, був членом виконавчого комітету міської ради, за активну життєву позицію та високу громадянську свідомість йому було присвоєно звання  Почесний громадянин м.Біла Церква.

З нагоди ювілею міський голова В.Савчук вручив ректору Білоцерківського державного аграрного університету в 1977-2005рр., академіку В.Власенку вітальну адресу від голови Київської обласної державної адміністрації В.Шандри, почесну грамоту виконавчого комітету міської ради та цінні подарунки.

Ювіляр також отримав вітання від членів виконавчого комітету міської ради І.Шилова, П.Мороза, О.Даліби, заступників міського голови.



Опубліковано: 02 вересня 2014 року
Поділитися