Вітання учасників Київської обласної олімпійської естафети "Передай вогонь переможцю"

19 липня в м.Біла Церква відбулося вітання учасників Київської обласної олімпійської естафети «Передай вогонь переможцю». Організаторами заходу є Київське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, головне управління освіти і науки, управління з питань фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації, Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В ході заходу, в рамках даної естафети, представники Володарського району передали Олімпійський вогонь представникам м.Біла Церква, які далі передадуть його в м.Фастів. В подальшому цей вогонь буде переданий в інші міста Київської області та України і приєднаний до Олімпійського вогню на ХХХ Олімпійських іграх в Лондоні.

Учасників Київської обласної олімпійської естафети «Передай вогонь переможцю» привітав заступник міського голови М.Антонюк, який наголосив, що такі заходи об’єднують жителів всіх регіонів не тільки України, а й всього світу, пропагують розвиток спорту та здорового способу життя та побажав успіху всім представникам Олімпійської збірної команди України на ХХХ Олімпійських іграх в Лондоні, а особливо 5-ом білоцерківцям, які входять до складу команди.

В ході заходу також відбулася церемонія підняття Державного прапору України та прапору Національного олімпійського комітету та присутні прослухали вітальну адресу від президента Національного олімпійського комітету України С.Бубки.

В заході взяли участь секретар міської ради О.Олійник, член Олімпійської збірної команди України, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, неодноразовий учасник Чемпіонатів Світу, Європи, переможець Чемпіонатів України Н.Коваленко, майстер спорту з легкої атлетики, дворазовий чемпіон Світу та Європи В.Недибалюк, представники громадськості та міських ЗМІ.

 
 


Опубліковано: 19 липня 2012 року
Поділитися