Вітання міського голови з нагоди Дня матері

«Вона усе тоді робити вміла,

Вона усе тоді робить могла,

Вона усім нам щедро уділила

І ласки, і сердечного тепла,

Їй не шкодуй синівської любові,

Її мозолі й зморшки -  все шануй,

Вклонися їй, скажи привітне слово

І руки працьовиті поцілуй.»  

В. Симоненко


    У другу неділю травня , щороку, в Україні відзначають найлагідніше свято - День матері.  Для українців цей день  особливий, тому що ніде більше у світі немає такої поваги, такого поклоніння жінці, яка є мамою.

 

    Саме її ніжні руки пригортають нас, надаючи найперше відчуття захисту і спокою. Саме її мудрі слова заспокоюють нас і підтримують протягом життя. Саме її сльози спонукають нас змінюватись і ставати кращими. Саме її погляд надає нам відчуття впевненості в своїх силах і в своєму майбутньому. Саме її серце бере на себе тяжкість наших випробувань і робить їх вдвічі легшими для нас. Кожному з нас є за що вибачитись перед мамою і є за що їй подякувати. Кожному з нас потрібно усвідомити, що без матері ніколи не буде продовження життя, тому, шануючи і поважаючи жінку, яка є, чи колись стане мамою, ми виконуємо нашу священну місію на землі – бути Людиною.

 

    Я хочу привітати всіх жінок Білої Церкви з цим днем! Кожна з Вас, хто є чи хоче в майбутньому стати мамою, заслуговує на нашу найщирішу повагу. Я дякую Вам за те, що народжуєте, виховуєте і підтримуєте своїх дітей. Щиро вдячний тим з Вас, хто щедро дарує свою любов і допомогу дітям, які, на жаль, не мають кого привітати з цим днем.  Безмежно дякую тим з Вас, хто виховав своїх дітей патріотами і, розриваючи свої серця, все ж відпускає їх на священну місію – оборону своєї землі.

 

    І ми всі уклінно дякуємо тим з Вас, хто втратив своїх дітей під час новітньої боротьби України за незалежність і територіальну цілісність. Ми доземно вклоняємось Вам і оплакуємо Ваших синів і дочок разом з Вами.

 

    Зі святом вас, наші дорогі, незамінні, турботливі і жертовні матері! Нехай Господь береже Вас і дарує Вам довгі і щасливі роки життя!


З повагою, міський голова                                                                                          Геннадій Дикий


Опубліковано: 13 травня 2017 року
Поділитися