Вихованці клубу «Вікторія» виступили на новій сцені

20 квітня 2016 року за участю міського голови Геннадія  Дикого відбулося відкриття оновленого приміщення дитячо-юнацького клубу за місцем проживання «Вікторія» Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт»(вул.Леваневського, 65).

«Ми пишаємося тим, що Біла Церква – одне з небагатьох міст України, в якому збережена та розвивається мережа дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання. Я впевнений, що ми повинні сприяти всебічному розвитку підростаючого покоління поза школою, організовувати цікаве та корисне дозвілля для них,  адже від освіченості та вихованості нашої молоді сьогодні - залежить майбутнє нашої держави», - зазначив міський голова під час урочистого відкриття.

Віднині 250 вихованців цього клубу зможуть цікаво та корисно проводити своє дозвілля в позашкільний час в оновленому, комфортному та престижному клубі.  Безоплатну додаткову освіту за інтересами діти та підлітки здобуватимуть в гуртках крою та шиття, інтелектуальних настільних ігор, спортивних ігор, студії художнього слова «Мікрофон», «Зразковій» вокальній студії «Контакт +».

Такі клуби – це гарантована можливість усім дітям, без винятку, отримати рівні знання з окремих галузей, вони безоплатні. Саме тому, гуртки за місцем проживання відвідують переважно діти із соціально-незахищених родин. Окрім того, до гуртків та творчих об’єднань залучаються всі бажаючі, відбору на конкурсній основі немає. Завдяки цьому клуби мають популярність серед дітей. А головне в діяльності таких закладів– зайняти дітей позитивом, що в свою чергу є профілактикою негативних явищ.

Під час заходу присутні оглянули відремонтоване приміщення, яке зроблено за рахунок коштів  міського бюджету. Зокрема, замінено всі вікна на металопластикові, утеплено фасад приміщення, зроблено ремонт спортивної зали, гурткової кімнати, актової зали, кімнати педагога-організатора та холу.

Для гостей  вихованці клубу підготували святковий концерт.

На відкритті також були присутні Антонюк М.А. керуючий справами виконавчого комітету та Литвинчук О.Д. начальник Відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради



Опубліковано: 20 квітня 2016 року
Поділитися