Із чим до міського голови зверталися білоцерківці під час особистого прийому

20 квітня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян.  Всього до міського голови стосовно вирішення питань, які їх турбують звернулося  38 білоцерківців.

Традиційно звернення жителів міста стосувалися широкого спектру питань. Так, білоцерківці акцентували увагу на необхідності благоустрою ряду прибудинкових територій в різних мікрорайонах міста та масиву Піщаний, зокрема; реконструкції каналізаційного люка в подвірї одного  із багатоквартирних будинків та водопровідних мереж в підвалі іншого.

Звернення  представників ЗОШ №17 стосувалось розгляду можливості заміни вікон в навчальних класах, а навчально-виховного об’єднання  «Звитяга» - щодо благоустрою спеціалізованого майданчика для учнів, який використовується в рамках вивчення предмета «Захист Вітчизни» .

Представники ветеранів мікрорайону Гайок обговорили з міським головою шлях подальшої  співпраці з міською владою.

Піднімалося на прийомі питання медикаментозного забезпечення хворих на цукровий діабет та не обійшлося і без традиційних запитань, таких як: отримання житла, надання матеріальної допомоги, вирішення земельних спорів та ін.

 Всім громадянам, які звернулися до міського голови, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення.



Опубліковано: 21 квітня 2016 року
Поділитися