Відзначено спортсменів за високі спортивні досягнення на Чемпіонатах Європи

За високі спортивні результати на Чемпіонатах Європи грошовими сертифікатами було відзначено спортсменів та тренерів Білоцерківської громади. У першому кварталі таку винагороду за перемоги на чемпіонатах України вже отримали 14 спортсменів та їх тренерів. А за здобуті 1–3 місця на Чемпіонатах Європи було відзначено 4 спортсменів та їхніх тренерів.

25 квітня секретар Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб вручив грошові сертифікати спортсменам та їхнім тренерам:

- Олександру Грушину, представнику КЗ КОР «Центр олімпійської підготовки», – за ІІ місце на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби (12–14 лютого 2024 р. м. Бухарест, Румунія). Спортсмена підготував заслужений тренер України Віктор Лозовий.

- Ользі Єсіній, вихованці Київського обласного регіонального центру «Інваспорт». Ольга – володарка трьох нагород на Чемпіонатах Європи з фехтування на візках серед осіб з УОРА (І шабля, ІІ рапіра, ІІІ шпага). Спортсменку підготувала заслужений тренер України Надія Борболюк.

- Олександру Вітвіцькому, представнику КЗ БМР «ДЮСШ №1». Він виборов І місце на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків (29-31 березня 2024 року, м. Белград, Сербія). Тренер – Володимир Якименко.

- Денису Мількевичу – посів ІІІ місце на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків, який відбувався 29-31 березня 2024 року в м. Белград, Сербія. Тренер – Валентин Кирилюк.

Зауважимо, що матеріальна винагорода кращим спортсменам та їхнім тренерам призначається щомісяця в установленому порядку на виконання рішення міської ради «Про затвердження Порядку виплат винагороди спортсменам-переможцям, призерам змагань за досягнення на міжнародних, всеукраїнських змаганнях та їх тренерам-викладачам» (№832 від 13 грудня 2022 року) з метою підтримки і стимулювання розвитку дитячо-юнацького спорту, спорту вищих досягнень, створення сприятливих умов для покращення спортивної майстерності в обраному виді спорту, підвищення іміджу нашої громади на державному та міжнародному рівнях.

Вітаємо наших спортсменів та їхніх тренерів, бажаємо нових спортивних звершень та високих нагород.

Відзначено спортсменів за високі спортивні досягнення на Чемпіонатах Європи


Опубліковано: 25 квітня 2024 року
Поділитися