Відзначення Дня святого Миколая

 

19 грудня в м.Біла Церква проведено ряд заходів з нагоди Дня святого Миколая.

Зокрема, до вихованців дитячого будинку «Материнка» (директор - М.Шульга ) завітали секретар Ради національної безпеки і оборони України Р.Богатирьова, голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк, міський голова В.Савчук.

Виступаючи перед присутніми голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк зазначив, що сьогодні в Київській області більше 3,5 тис. дітей перебувають в інтернатних закладах, наголосив, що турбота про них залишається одним з пріоритетних завдань обласної влади.

 

Голова Київської обласної державної адміністрація А.Присяжнюк відмітив, що найближчим часом для дитячого будинку «Материнка» буде придбано автобус, а також висловив слова вдячності всім, хто допомагає та дбає про дітей, які перебувають в дитячому будинку.

Міський голова В.Савчук також привітав вихованців дитячого будинку зі святом, акцентував увагу на тому, що міська влада в два рази збільшила видатки на допомогу закладам в яких перебувають діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування.


В цей же день відбулося освячення каплиці Святого Миколая Чудотворця, яка знаходиться на території дитячого будинку.

З нагоди свята вихованці дитячого будинку отримали солодощі, а закладу передано цінні подарунки.

В заході взяли участь депутати міської ради, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, начальник управління Пенсійного фонду України в м.Біла Церква В.Дебольська, начальник Білоцерківської ОДПІ В.Іванченко,  представники ЗМІ та ін..



Опубліковано: 20 грудня 2011 року
Поділитися