Відзначення Дня працівників комунальної галузі: непомітна проте важлива робота

Щороку у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Це день людей, робота яких на перший погляд непомітна, але є вкрай важливою для кожного населеного пункту.

У нашому місті в цій сфері працюють підприємства таких галузей, як: тепломережа, водне господарство, житлово-експлуатаційні контори, ліфтове господарство, дорожня та транспортна галузі, служби побуту тощо.

12 березня у рамках відзначення цього свята міський голова Геннадій Дикий особисто привітав колективи комунальних підприємств міста із професійним святом: КП БМР «ЖЕК №1» (начальник – Олександр Ящук), КП БМР «ЖЕК №6» (начальник – Юрій Кошляк) та КП БМР «ЖЕК №7» (начальник – Юрій Балас).

«Вашими руками і вашою щоденною працею у місті робиться одна з найважливіших робіт. Ви ті, хто першими йдете на роботу і повертаєтеся додому останніми. Ви в будь-яку погоду та пору року ліквідуєте наслідки погодних умов. І найвищий показник вашої роботи – це позитивні відгуки жителів міста. Бажаю вам здоров’я, наснаги та частіше чути слова вдячності!», - зазначив міський голова.

У ході зустрічей Геннадій Дикий відзначив подяками Білоцерківської міської ради кращих працівників - за сумлінне виконання своїх службових обов’язків, плідну працю, значний особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства, покращення якості надання мешканцям послуг та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

У заходах взяли участь: заступник міського голови Олександр Поляруш, депутати Білоцерківської міської ради Юрій Балас, Геннадій Джегур, Андрій Король, Юрій Кошляк, начальник департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради Олег Савченко.

Відзначення Дня працівників комунальної галузі


Опубліковано: 12 березня 2020 року
Поділитися