ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ФУТБОЛУ "КУБОК ЗАХИСТУ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН"

17 червня відбувся Білоцерківський міський відкритий турнір з футболу "Кубок захисту безпритульних тварин" серед дворових та аматорських команд. 
Турнір проходив за підтримки міського голови Геннадія Дикого. Захід був спрямований на виховання гуманного ставлення до тварин і формування культурної та екологічної свідомості громадян. 

 

Організатори та гості турніру: відділ з питань фізичної культури і спорту міської ради, Білоцерківський  міський  центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх",   «Федеративне Футбольне Суспільство Білоцерківщини»,  за підтримки Білоцерківського осередку громадської організації  «Об’єднання «Самопоміч» .  

 

В змаганнях взяли участь шість команд:

Фк «Біла Церква»

Фк «Bc Big/Net»

Фк «UA Forum»

Фк «Білоцерківське товариство захисту тварин»

Фк «Заріччя»

Фк «Державна Ветеринарна Служба».


Змагання проводилися  за  груповою системою. Запеклі протистояння були дуже напруженими та  емоційними. Саме ті команди, які достойно контролювали свої емоції та сили, змогли дійти до фіналу та вибороти перемогу

 

Отож, місця в турнірі розподілилися так:

1 місце:  команда "Заріччя" 
2 місце:  команда  "Big Net" 
3 місце:  команда  "Державна ветеринарна служба". 


Перемогу в номінації "Кращий Голкіпер" виборов  Олександр Іщенко.

 

Вітаємо переможця, призерів та команди-учасників турніру.

 

На відкритті  турніру були присутні: депутат Білоцерківської міської ради Володимир  Вовкотруб;  директор Білоцерківського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Костянтин  Павлюк; голова спортивної організації "Федеративне Футбольне Суспільство Білоцерківщини" (головний суддя змагань) Олексій  Журба; голова Білоцерківського товариства захисту тварин Юрій Бут.

ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ФУТБОЛУ "КУБОК ЗАХИСТУ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН"


Опубліковано: 19 червня 2017 року
Поділитися