Відбувся традиційний особистий прийом міського голови

01 листопада міський голова Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян.

 

На прийом записалося 24 білоцерківця, які  звернулися до міського голови з питаннями сприяння у вирішенні як особистих, так і загальноміських проблем.

 

Традиційно більшість питань акцентувалася на необхідності проведення робіт з благоустрою на прибудинкових територіях. Цього разу ці питання піднімали мешканці будинків за адресами: вул. Я.Мудрого,34, Крижаніського,5, Митрофанова, 13/16, Некрасова, 95.

 

Жителі вулиць Осипенка, 8 Березня та Толстого зверталися із проханнями благоустрою та ремонту доріг на яких вони проживають.

 

Білоцерківці також зверталися із проханнями посприяти встановити тепловий лічильник на багатоквартирний будинок по вул. Коновальця,9,  отримати роз’яснення щодо відмови у наданні субсидії, у спорі із сусідами.

 

У декількох осіб були прохання допомогти у проведенні ремонтних робіт їхніх помешкань, встановлення опалення в квартирах, приватизації нежитлових приміщень, кімнати в гуртожитку й земельної ділянки та ін.

 

Також були розглянуті й інші питання. Всім громадянам, які звернулися до Геннадія Дикого, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення.

 

Попередньо на прийом до міського голови можна записатись у відділі звернень громадян, який  знаходиться за адресою: м.Біла Церква, Торгова площа, 6,  або  за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 02 листопада 2017 року
Поділитися