Відбувся перший етап з підготовки до написання стратегії розвитку громади

За підтримки фахівців з аналітичного центру CEDOS та U-lead  розпочалася стратегічна сесія по розробці інструментів залучення мешканців громади до написання/розробки стратегії розвитку громади до 2032 року.

Співпраця відбувається у рамках проєкту «Не залишити нікого осторонь: громадська участь для планування відновлення громад».

Протягом двох днів (5 та 6 липня) був проведений аналіз поточної ситуації у Білоцерківській громаді, за результатами якого учасниками сесії були визначені стартові кроки планування Стратегії розвитку, зокрема – методику комунікації та залучення цільових аудиторій (стейкхолдерів) до стратегічного планування.

Участь у заходах взяли заступник міського голови Василь Морський, депутати міської ради Ольга Нагорна, Юлія Місевра та Андрій Король, фасилітаторка, тренерка міжнародної мережі Theodor-Heuss-Kolleg Каріна Фурса, експертка аналітичного центру Cedos Ольга Поліщук.

Надалі відбудеться планування першої активності (події) із залученням одного із стейкхолдерів.

Цей захід є лише початковим етапом на шляху розробки Стратегії. 

Проведений аналіз та розроблена методологія дозволять у подальшому скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання значних змін у різних сферах суспільного життя.

Стратегія розвитку громади є одним із ключових документів, що визначає стратегічне бачення громади та описує шляхи і засоби досягнення цілей.

Плануймо своє майбутнє разом!

Відбувся перший етап з підготовки до написання стратегії розвитку громади


Опубліковано: 07 липня 2023 року
Поділитися