Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

22 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Під час засідання члени виконавчого комітету прийняли рішення про проведення в поточному році осіннього двомісячника санітарного очищення, озеленення та благоустрою міста Біла Церква.

Так, осінній двомісячник у цьому році триватиме з 28 вересня по 27 листопада. Загальноміську толоку буде проведено  17 жовтня та 07 листопада. Єдиним санітарним днем у місті встановлено – четвер кожного тижня.

Рішенням також було затверджено заходи з проведення осіннього двомісячника санітарного очищення, озеленення та благоустрою Білої Церкви та склад штабу з благоустрою міста.

У ході засідання було внесено зміни до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 10 вересня 2019 року № 650 «Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної і загальної середньої освіти комунальної власності м. Білої Церкви» щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей із числа внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, що відповідно зазначеного рішення №650 було передбачено забезпечення

безкоштовним харчуванням у закладах дошкільної освіти дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей у закладах дошкільної освіти санаторного типу (групах) для дітей з малими й затухаючими формами туберкульозу та в спеціальних й інклюзивних групах для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку, дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) на сході України, учасниками бойових дій антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) на сході України (на основі посвідчення учасника антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) чи довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил), забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України), дітей із сімей загиблих (померлих) жителів м. Білої Церкви, які брали участь у проведенні антитерористичної операції (операції об’єднаних сил), дітей, котрі мають статус «Дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів». Змінами додано ще одну категорію дітей, які відтепер також безкоштовно харчуватимуться - діти із числа внутрішньо переміщених осіб.

 

Під час засідання виконавчого комітету також були ухвалені такі рішення:

-про план роботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської ради на четвертий квартал 2020 року;

-про деякі питання щодо квартирного обліку;

-про зміни в штатному розписі управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради;

- про затвердження штатного розпису департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради з  01 жовтня  2020 року;

-про визначення контингенту учнів міських початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів на 2020/2021 навчальний рік;

-про внесення змін до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 14 січня 2020 року № 15 «Про затвердження нового складу комісії з питань надання бюджетних коштів на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа» шляхом викладення додатку в новій редакції;

-про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення;

-про демонтаж зупинки громадського транспорту «вул. Вокзальна» в напрямку руху автотранспорту до центру міста за адресою: бульвар Олександрійський, зі сторони житлового будинку № 97.

Крім того було розглянуто низку питань щодо присвоєння адрес об’єктам будівництва та опікунських питань, з яких були прийняті відповідні рішення.

Відеозапис засідання можна переглянути на ютуб каналі Білоцерківської міської ради. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті Білоцерківської міської ради.

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


Опубліковано: 22 вересня 2020 року
Поділитися