У Білій Церкві відбулися змагання з греко-римської боротьби

22 вересня в м.Біла Церква на базі ДЮСШ «Богатир» відбувся відкритий чемпіонат міста з греко-римської боротьби серед дорослих та юнаків.

Даний чемпіонат у Білій Церкві відбувається одинадцятий пік поспіль. Цього року на змагання завітали більше 150 учасників віком від 2005 р.н. та дорослі. П’ятнадцять команд представляли Вінницьку, Рівненську, Сумську, Полтавську області, Київщину, м.Київ та, звичайно, Білу Церкву.

 Під час урочистого відкриття міський голова Геннадій Дикий привітав усіх учасників змагань, відмітив, що  греко-римська боротьба є таким видом спорту, в якому  залишаються сильні, витривалі та впевнені у собі спортсмени і саме цей спорт робить з хлопців справжніх чоловіків. Побажав перемоги найсильнішим спортсменам.

В урочистому відкритті змагань взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко, народний депутат України VІІІ скликання Хвича Мепарішвілі, депутат міської ради Андрій Король. Прикладом та підтримкою для учасників змагань стали знані у світі борці, неодноразові переможці всеукраїнських та світових змагань, які були також присутні на заході. Це: заслужені майстри спорту – Дмитро Арабаджи, Дмитро Косенок, Михайло Лозовий; майстри спорту міжнародного класу -  Олександр Грушин, Микола Куглєков, Бахва Чхартішвілі, Олександр Шишман, Дмитро Кияшок, Віталій Андрієвич.

У Білій Церкві відбулися змагання з греко-римської боротьби


Опубліковано: 22 вересня 2020 року
Поділитися