Відбулося відкриття виставки «Квадрати»

02 квітня у Білій Церкві відбулося відкриття виставки білоцерківця В’ячеслава Соколовського «Квадрати».

В’ячеслав Соколовський народився і виріс в Білій Церкві. Після закінчення БЗШ №18 вступив до авіаційного військового училища. Навчаючись військовій справі, кожну вільну хвилину малював, ліпив, займався творчістю. На даний час займається декоративним ліпленням і розписом фасадів будинків, іконописом. Улюблена справа – художня фотографія і туризм.

Раніше у Білій Церкві митець вже представляв свої роботи разом з друзями на виставці художньої фотографії «Без світла», а «Квадрати» стали його першою персональною виставкою.

Виставка «Квадрати» - кольорова феєрія, якою наповнений внутрішній світ автора. Для нашого міста це непересічна подія, яскравий приклад сучасного мистецтва та вражаючі мікси кольорів. Картини були виконані акрилом, швидкою технікою та набризкуванням фарби.

До перегляду була представлена 61  робота (деякі об'єднані в диптихи, триптихи, є один квадриптих). Практично всі фрагменти мають форму квадрату.

На виставці було багато молоді, яка активно ставила запитання художнику та цікавилася секретами натхнення.

У заході взяли участь: працівники відділу культури і туризму міської ради, студенти КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», художники міста, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Відбулося відкриття виставки «Квадрати»


Опубліковано: 03 квітня 2019 року
Поділитися