Відбулося урочисте відкриття Кубку «RM» серед аматорських хокейних команд

08 травня на льодовій арені «Білий Барс» відбулося урочисте відкриття Кубку «RM» серед аматорських хокейних команд. Захід присвячений Дню пам’яті та примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

У змаганнях беруть участь 6 команд: ХК «Сиріус» (Київ), ХК «Фастів» (Фастів), ХК «Жашків» (Жашків), ХК «САЛИВОНКІВСЬКІ Яструби» (Саливонки), ХК «Рух Молоді» (Біла Церква) та ХК «Легіон» (Біла Церква).

 

Змагання проводитимуться в два етапи: перший етап – 8 травня. По три команди в двох групах. Кожна з команд зіграє дві гри.  По дві перші команди з групи потраплять до другого етапу – плей-офф. Другий етап пройде 9 травня. Півфінали і фінали чотирьох команд. Команда-переможець буде нагороджена кубком та грамотою, команд-учасників та кращих гравців в номінаціях буде відзначено грамотами та пам’ятними призами.

 

У відкритті взяли участь: президент Благодійного фонду «Рух Молоді» Володимир Полочанінов, начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Литвиненко Катерина, директор комунального закладу Білоцерківської міської ради «Льодовий стадіон» Веред В’ячеслав, голова обласної федерації хокею Загородній Юрій – голова Білоцерківської федерації хокею Ніщімний Віталій та ін.

Відбулося урочисте відкриття Кубку «RM» серед аматорських хокейних команд


Опубліковано: 08 травня 2018 року
Поділитися