Відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакантних посад органів місцевого самоврядування

15 червня ц.р. відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакантних посад:

- головного спеціаліста відділу організації і прийому громадян з питань надання соціальних допомог управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку;

- начальника управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради;

- головного спеціаліста відділу землеустрою та земельного кадастру управління регулювання земельних відносин Білоцерківської міської ради;

- начальника відділу організаційно-кадрової роботи управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради.

 

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся 06 червня ц.р. На іспит було зареєстровано 4 претенденти.

 

Під час іспиту кандидатів було перевірено на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли заздалегідь ознайомитися з переліком питань, які виносилися на іспит, на офіційному веб-сайті міської ради.

 

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

 

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді, надали аргументи, які, на їхню думку, сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне функціонування і подальший розвиток відповідного профілю.

 

Відповідно протоколу конкурсної комісії № 06/17 від 19 червня 2017 року міському голові було рекомендовано призначити на вакантні посади таких осіб:

 

Слюсар Ольгу Олегівну – на посаду головного спеціаліста відділу землеустрою та земельного кадастру управління регулювання земельних відносин Білоцерківської міської ради;

 

Фесенко Ірину Степанівну – на посаду головного спеціаліста відділу організації і прийому громадян з питань надання соціальних допомог управління соціального захисту населення  Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, з випробувальним терміном два місяці;


Після проведення спеціальної перевірки відомостей щодо особи, яка претендує на зайняття посади в органах місцевого самоврядування, міському голові рекомендували призначити на вакантні посади таких осіб:

 

Яблонського Дениса Івановича – на посаду начальника управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради;

 

Поспєлову Світлану Вікторівну – на посаду начальника відділу організаційно-кадрової роботи управління охорони здоров’я  Білоцерківської міської ради.

 

Конкурси на вакантні посади начальників та спеціалістів управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість як ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради), так і спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.

Відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакантних посад органів місцевого самоврядування


Опубліковано: 20 червня 2017 року
Поділитися