Відбулася робоча нарада з підготовки до опалювального сезону

02 серпня у Білій Церкві відбулося засідання робочої групи по підготовці до опалювального сезону, яку провів заступник міського голови Валерій Гнатюк.

 

Під час засідання увагу присутніх зосередили, що всі основні роботи з підготовки до опалювального процесу, зокрема об’єктів соціально-культурної сфери, мають бути завершені до 01 вересня ц.р., наголосили, що акти готовності до опалювального сезону мають бути затверджені відповідними органами та структурами згідно з нормативними документами.

 

Окрему увагу керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств міста зосередили на необхідності забезпечення дистанційного зняття показників обліку споживання газу – незалежно від обсягів його споживання та потужності опалювальної системи. Такі вимоги передбачені постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).  Як було зазначено, орієнтовна вартість обладнання одного вузла обліку теплової енергії такою системою, за проектними рішеннями, становить до 22 тис. грн.

 

Під час наради було обговорено низку нагальних питань щодо підготовки до опалювального сезону, обслуговування житлового фонду та запропоновано шляхи їх вирішення тощо. Присутні також обговорили подальші плани роботи.

 

У заході взяли участь представники структурних підрозділів та комунальних підприємств Білоцерківської міської ради, керівники житлово-експлуатаційних контор міста та ін.

Відбулася робоча нарада з підготовки до опалювального сезону


Опубліковано: 03 серпня 2018 року
Поділитися