Відбулася нарада з керівниками транспортних підприємств Білої Церкви

11 лютого в Білій Церкві відбулася нарада з керівниками транспортних підприємств Білої  Церкви, яку провели заступник міського голови Олександр Поляруш та начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко.

Під час наради представники таких автотранспортних підприємств, як ТОВ «Білоцерківський автобусний парк», КП  БМР «Тролейбусне управління», МПП «Діліжанс», ПП «К-А-Н», ТОВ «ТРАНССІТІ», ТОВ «ЕПІТРАНС» виступили зі звітами щодо якості  перевезень  та  обслуговування  пасажирів. Зокрема розглянули матеріально-технічне забезпечення автотранспортних підприємств;  виконання  інвестиційних  зобов’язань; стан  впровадження автоматизованої  системи обліку оплати  проїзду в  міському автомобільному транспорті тощо.

Також було обговорено низку питань  щодо планів та  перспектив розвитку  підприємств-перевізників на  2020 рік, запропоновано можливі шляхи вдосконалення роботи, підвищення якості обслуговування пасажирів тощо. Зокрема деякі перевізники озвучили ряд питань економічного характеру, висловили пропозиції щодо забезпечення необхідних умов для виконання інвестиційних зобов’язань, які передбачені умовами договорів.

Окрему увагу під час обговорення було зосереджено на важливості розвитку комунального підприємства міської ради «Тролейбусне управління»  та електротранспорту в цілому, адже він є найбільш екологічним та безпечним. Зокрема було зазначено, що «Тролейбусне управління» в повній мірі забезпечує перевезення пільговиків; регулярно здійснює відновлення контактних мереж та іншого обладнання тролейбусних ліній; систематично вирішує питання щодо оновлення рухомого складу; завдяки системі валідації здійснює облік пасажирів тощо.

Присутні у залі представники громадськості  поставили ряд запитань стосовно  важливості  встановлення валідаторів на транспортних засобах підприємств-перевізників, які обслуговують міські автобусні маршрути; оновлення рухомого складу; відповідного технічного оснащення транспортних засобів і т.ін.

Крім того, було піднято низку питань щодо обладнання окремих транспортних засобів GPS-трекерами та відображення графіків руху машин за допомогою системи «DozoR City»; відновлення роботи міського автобусного маршруту загального користування №25; нанесення відповідного маркування на транспортні засоби окремих  міських перевізників, розміщення в салонах необхідної інформації щодо графіків руху транспорту і т.ін.

Під час наради також було акцентовано увагу на питаннях покращення якості обслуговування пасажирів  за  результатами  перевірок, зазначено, що всі вони будуть надані автотранспортним підприємствам та мають бути усунені ними у відповідний термін.

Підбиваючи підсумки, учасники наради зазначили, що забезпечення містян якісними послугами на міських автобусних та тролейбусних маршрутах загального користування можливе завдяки вставленню конструктивного діалогу між перевізниками, міською владою та громадськістю. Це дасть змогу врахувати потреби як пасажирів, так і підприємств-перевізників, вчасно виявити проблемні питання та знайти ефективні методи їх вирішення.

У заході взяли участь: депутати Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, Ігор Гейло, представники структурних підрозділів міської ради, громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Відбулася нарада з керівниками транспортних підприємств Білої Церкви


Опубліковано: 11 лютого 2020 року
Поділитися