Відбулася чергова співбесіда на зміщення вакантних посад

18 жовтня в Білій Церкві черговий раз відбулися співбесіди з кандидатами на заміщення вакантних посад: начальника відділу охорони навколишнього природного середовища управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства   Білоцерківської міської ради, головного спеціаліста-бухгалтера відділу бухгалтерії виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, головного спеціаліста відділу експлуатації житла управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, начальника відділу експлуатації житла управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради.

 

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся 10 жовтня. На іспит було зареєстровано 7 осіб (одна претендентка не з’яивлась).

 

Під час іспиту було перевірено знання Конституції України,Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли ознайомитись з переліком питань, які виносилися на іспит заздалегідь на офіційному веб-сайті міської ради.

 

За результатами письмового іспиту до співбесід 18 жовтня 2017 року було допущено 6 осіб, проте на сам іспит прийшло 5 кандидатів.

 

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

 

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді. Надали аргументи, які на їхню думку сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне  функціонування і  подальший розвиток  відповідного профілю.

 

Відповідно протоколу конкурсної комісії № 10/17 від 24.10.2017р. міському голові рекомендовано призначити на вакантні посади  з випробувальним терміном шість місяців після проведення спеціальної перевірки відомостей щодо особи, яка претендує на зайняття посади в органах місцевого самоврядування:

 

1. Бублик Оксану – на посаду головного спеціаліста-бухгалтера відділу бухгалтерії виконавчого комітету Білоцерківської міської ради;

 

2. Щербину Владислава – на посаду головного спеціаліста відділу експлуатації житла управління житлового господарства департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, з випробувальним терміном три місяці.


Також міському голові рекомендовано призначити на вакантні посади після проведення спеціальної перевірки відомостей щодо особи, яка претендує на зайняття посади в органах місцевого самоврядування:

 

1. Ярмолу Сергія - на посаду начальника відділу охорони навколишнього природного середовища управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства   Білоцерківської міської ради, з випробувальним терміном три місяці.

 

Конкурси на вакантні посади начальників та спеціалістів управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість як ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті міської ради), так і спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.

Відбулася чергова співбесіда на зміщення вакантних посад


Опубліковано: 25 жовтня 2017 року
Поділитися