Велопробіг ветеранів велоспорту «Пам'ять»

27 квітня в м.Біла Церква відбувся старт велопробігу ветеранів велоспорту «Пам'ять», присвяченого 68-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Присутніх від імені головиКиївської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка привітала його заступник Т.Подашевська, яка відмітила важливість таких заходів, адже вони несуть в собі пам’ять про подвиг воїнів під час Великої Вітчизняної війни.

Від імені міського голови В.Савчука присутніх привітав його заступник М.Антонюк, який висловив слова вдячності ветеранам велоспорту міста за підтримку традицій проводити велопробіги з нагоди Великої Перемоги.

Велопробіг проходить в період з 27 квітня по 03 травня ц.р. через територію Київської області. Загальна довжина маршруту складає близько 900 км.

Під час проходження заходу «Пам'ять» спортсмени побувають у 22 населених пунктах, якими проходитиме маршрут велопробігу, та покладуть квіти до пам’ятників Великої Вітчизняної війни.

В зустрічі взяли участь начальник управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації В.Стеценко, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць, керівник велопробігу – заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культурит та спорту, голова комісії ветеранів Федерації велоспорту України М.Курафєєв, представники учнівської молоді та ЗМІ.



Опубліковано: 29 квітня 2013 року
Поділитися