Вечірня чарівність нових алей

В інфраструктурі будь-якого сучасного міста обов'язковим елементом є система вуличного освітлення.

 

Білоцерківці вже можуть помітити, що останнім часом на вулицях міста проводиться заміна звичайних ламп розжарювання на сучасні cвітлодіодні, з’являється додаткова підсвітка пішохідних переходів, забезпечується освітлення вулиць там, де його ніколи не було.

 

У числі пріоритетних завдань - розвиток системи пішохідних зон: благоустрій і реконструкція алей і доріжок,  поліпшення комфорту пішохідних прогулянок у різних мікрорайонах міста. Особлива увага приділяється освітленню саме цих зон. Оскільки, вуличні ліхтарі  дозволяють забезпечити комфорт і безпеку в темний час доби. А також створити красивий простір для вечірніх прогулянок.

 

Білоцерківці вже оцінили освітлення нових алей, реконструкція яких проводилася в 2017 році на бульварах М.Грушевського та Княгині Ольги. На цих алеях, за кошти міського бюджету, було встановлено 30 ліхтарів у сучасному стилі. Ці прилади відповідають необхідним нормам вуличного освітлення і, крім того, виробляються вітчизняним виробником.

 

Варте уваги й те, що вперше, було використано систему непрямого освітлення, яке ідеально вписується в міське середовище і використовується для підсвічування парків та зон відпочинку. Ліхтарі мають спеціальну світловідбиваючу поверхню, яка забезпечує рівномірне  розсіювання світла.

 

Оскільки перший досвід такого освітлення виявився вдалим і отримав підтримку і схвалення мешканців, в цьому році в міському бюджеті передбачені кошти на продовження реконструкції цих алей. Працюємо далі…

22.01 Вечірня чарівність нових алей


Опубліковано: 22 січня 2018 року
Поділитися