В органах місцевого самоврядування працюватимуть нові посадовці

04 травня ц.р. відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакансій посадових осіб місцевого самоврядування у відділах, управліннях та службах Білоцерківської міської ради:

- Начальника відділу організаційно-правової роботи управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною;

- Головного спеціаліста виробничо-технічного сектору відділу капітального будівництва Білоцерківської міської ради;

- Головного спеціаліста відділу земельних відносин та архітектури юридичного управління Білоцерківської міської ради;

- Спеціаліста 1 категорії відділу організації і прийому громадян з питань надання соціальних допомог управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради;

- Головного спеціаліста відділу контролю за використанням територій, земель, комунального майна та контрольно-перевірочної роботи управління самоврядного контролю Білоцерківської міської ради.

 

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся  26.04.2018 року. На іспит було зареєстровано дев’ять  претендентів.

 

Під час іспиту кандидатів було перевірено на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли заздалегідь ознайомитися з переліком питань, які виносилися на іспит, на офіційному веб-сайті міської ради.

 

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

 

Під час співбесіди претенденти відповіли на низку запитань членів конкурсної комісії стосовно усвідомлення кандидатом міри відповідальності, обсягів роботи, своїх майбутніх функціональних  обов’язків. Бралися до уваги також критерії відповідності кандидатів посадам, на які вони претендують, попередній досвід роботи та сфера діяльності, мотивація працювати в органах місцевого самоврядування, знання відповідного законодавства, уміння застосовувати нормативні акти для вирішення певного питання,  відстежувати зміни у законодавстві тощо.

 

Члени комісії оцінювали такі якості претендентів, як вміння відстоювати свої інтереси та переконання, бачення свого кар’єрного зростання, реалізація власних професійних можливостей та перспектив розвитку структурного підрозділу міської ради, на посаду в якому вони претендують; стресостійкість, вміння сприймати критику та відповідати на незручні питання.


Відповідно до протоколу конкурсної комісії № 04/18 від 08.05.2018р. міському голові було рекомендовано призначити на вакантні посади:

- на посаду начальника відділу організаційно-правової роботи управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку - Олену Кириченко;

- на посаду головного спеціаліста виробничо-технічного сектору відділу капітального будівництва Білоцерківської міської ради Олега Поступайла;

– на посаду головного спеціаліста відділу земельних відносин та архітектури юридичного управління Білоцерківської міської ради Ігоря Корнієнка;

– на посаду спеціаліста 1 категорії відділу організації і прийому громадян з питань надання соціальних допомог управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради Юлію Шараєвську;

- на посаду головного спеціаліста відділу контролю за використанням територій, земель, комунального майна та контрольно-перевірочної роботи управління самоврядного контролю Білоцерківської міської ради Тетяну Музиченко .


Також рекомендовано до кадрового резерву на заміщення посад зарахувати:

 

Валерія Дмитрука – на посаду головного спеціаліста відділу земельних відносин та архітектури юридичного управління Білоцерківської міської ради та Владислава Голуба – на посаду головного спеціаліста відділу земельних відносин та архітектури юридичного управління Білоцерківської міської ради.

 

Варто відмітити, що конкурси на вакантні посади управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради), а також спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.

 

На проведенні співбесіди була присутня заступник міського голови Ольга Бакун.

В органах місцевого самоврядування працюватимуть нові посадовців


Опубліковано: 10 травня 2018 року
Поділитися