Плануємо «Еко-пікнік у Білій Церкві»

10 травня відбулася організаційна нарада з питань проведення природоохоронної акції «Еко-пікнік у Білій Церкві», яку провів заступник міського голови Валерій Гнатюк. У цьому році акція відбудеться 26 травня.

 

Еко-пікнік у Білій Церкві вперше відбувся в 2016 році, був організований на підтримку всесвітнього Дня Землі, відтоді він є традиційним. Відбувається захід за підтримки міського голови Геннадія Дикого та небайдужих містян, організатором виступає департамент житлово-комунального господарства міської ради із залученням ряду структурних підрозділів.

 

Заступник міського голови Валерій Гнатюк наголосив: «У цьому році ми запланували провести це свято у новому форматі. Цьогоріч локацією для Еко-пікніку стане Острів «Дитинство». На жаль, велика частина білоцерківців навіть й не знає де він знаходиться, тому наразі стоїть  ще й завдання дати нове життя цій рекреаційній зоні й зробити це унікальне місце туристично привабливим».

 

З метою, детальним  планом локацій і запланованих заходів присутніх ознайомила заступник начальника департаменту житлово-комунального господарства міської ради Альона Колотницька.

 

«Метою нашого заходу є популяризація охорони навколишнього середовища, підведення підсумків  «Весняної толоки’18» та підтримка місцевих ініціатив і громад.  Ми запланували різнопланові заходи, які мають задовільнити інтереси усіх вікових категорій білоцерківців, це: спортивні квести, фітнес –тренування, інсталяції, виставки, лекції, фото зони, інформаційні стенди,  майстер-класи з використанням  природних матеріалів, катання на конях, катамаранах, човнах, велопрокат, концерт, Зоо-простір та ін.», - повідомила Альона Колотницька.- « Родзинкою заходу стане Зоряний табір – місце для романтиків, де кожен охочий зі своїм туристичним спорядженням зможе розміститися у наметовому містечку та провести ніч під зорями. Посидіти увечері біля вогнища, поспівати пісень під гітару, переглянути фільми в нічному кінозалі».

 

Із презентацію  основних заходів та локацій природоохоронної акції «Еко-пікнік в Білій Церкві» можна ознайомитися тут. У програмі можливі доповнення та зміни.

 

У ході наради присутні обговорили всі питання організаційного характеру, зупинилися на забезпеченні охорони громадського порядку, медичного супроводу, транспортного сполучення, встановлення біотуалетів та прибирання територій тощо.

 

Отож, чекаємо на велику подію у житті нашого міста - Еко-пікнік у Білій Церкві. Сподіваємося, що захід стане цікавим для жителів та гостей міста й відбудеться у чудовій атмосфері.


 


Опубліковано: 10 травня 2018 року
Поділитися