В Білій Церкві знову народилися двійнята

26 жовтня в м. Біла Церква відбулося урочисте відзначення п’ятьох родин міста, в яких у червні-вересні  2016 року народилися двійні.

Від імені міського голови Геннадія Дикого перед присутніми виступив керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський. Він наголосив, що Білоцерківською міською радою 25.12.2015 року  № 13-03-VІІ  була затверджена міська  цільова програма сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020 роки, якою передбачено надання допомоги родинам, в яких народилися двійні.   Слід зазначити, що відповідно до діючих з 2004 року програм підтримки сім’ї,  матеріальну допомогу отримали 142  сім’ї  міста, в яких народилися двійні. В поточному році  подвійне  пелюшкове  диво з’явилось у 15 білоцерківських сім’ях.

Керуючий справами виконавчого комітету привітав присутніх на заході батьків з народженням двійнят, побажав їм та їхнім дітям міцного здоров’я та запевнив, що в подальшому міською владою буде надаватися підтримка таким сім’ям.

Максим Свірський вручив родинам подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, матеріальну допомогу у вигляді дитячих колясок та квіти.

В заході взяли участь начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук та  представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 26 жовтня 2016 року
Поділитися