В Білій Церкві відбувається Чемпіонат України з вільної боротьби

20 квітня  в спортивному залі ДЮСШ «Богатир» розпочався чемпіонат України з вільної боротьби серед  юніорів та юніорок.

На урочистому відкритті змагань, від імені міського голови Г.Дикого, учасників та гостей спортивного заходу привітав секретар Білоцерківської міської ради Б. Смуток. Він наголосив на важливості розвитку спорту серед молоді та побажав перемоги найсильнішому.

Високих спортивних здобутків юним спортсменам також побажав начальник відділу єдиноборств, складно-координаційних та стрілецьких видів спорту Міністерства молоді та спорту України Н. Гайріян.

Цей чемпіонат є дуже  відповідальним,  адже за  його результатами буде сформовано збірну команду України для участі в чемпіонаті світу та Європи. Тому,  до Білої Церкви  завітало понад 300 найдосвідченіших  юнаків та дівчат 1996-1998 років народження.  Спортсмени прибули  з  усіх областей України, щоб  поборотись  за почесний титул чемпіона України.  У складі команди Київщини  є представники  й нашого міста,  які  також налаштовані на перемогу.

 Серед членів оргкомітету були присутні головний тренер збірної команди України, заслужений тренер України Р.Савлохов,    секретар Європейської федерації  боротьби Д. Харенко.



Опубліковано: 21 квітня 2016 року
Поділитися