Увага! Попередження про посилення швидкості вітру до критеріїв стихійного явища!

За даними Укргідрометцентру, протягом 6 жовтня у Києві, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях посилення швидкості вітру 19-24 м/с, у Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Харківській, Луганській та Донецькій областях 15-20 м/с.

 

ДСНС закликає громадян бути обережними у зв’язку з ускладненням погодних умов! Саме тому, ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

 

Водіям слід бути обережними та уважними на дорогах, дотримуватися правил дорожнього руху і по можливості не виїжджати на далекі відстані аби не стати "заручником негоди".

 

Якщо існує необхідність вирушити в дорогу, слід мати достатній запас пально-мастильних матеріалів, батарея мобільного телефону повинна бути заряджена. Коли під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу Службу порятунку "101" або співробітників поліції.

 

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.


Білоцерківський РВ ГУ ДСНС

України у Київській області

Бабич А.В.


Опубліковано: 06 жовтня 2017 року
Поділитися