Урочистості з нагоди 35-річчя музичної школи № 3

16 березня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди 35-річчя музичної школи № 3 (директор – Н.Павлова).

Міський голова В.Савчук привітав колектив закладу із ювілеєм, зазначивши, що музична школа відіграє важливу роль в культурному житті міста, адже вона вже протягом 35 років є одним із осередків мистецтва і творчості в Білій Церкві. Наголосив, що вихованці закладу стають лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів прославляючи не лише Білу Церкву, а й Україну.

Міський голова висловив слова вдячності за творчу роботу колективу музичної школи, побажав їм в подальшому великих здобутків та з нагоди ювілею вручив нагрудний знак - «Відзнака міського голови» викладачу по класу баяна А.Кириленку та Почесну грамоту міської ради та виконавчого комітету викладачу школи - А.Власовій.

Від імені голови Київської обласної державної адміністрації А.Й.Присяжнюка міський голова В.Савчук вручив колективу школи вітальну адресу.

В ході заходу міський голова також повідомив, що для музичної школи №3 придбано акордеон.

Протягом заходу присутні мали змогу прослухати музичні твори у виконанні учнів та випускників школи, вокального ансамблю, ансамблів гітаристів, скрипалів, оркестру духових інструментів та ін.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник відділу культури і туризму міської ради П.Красножон, депутати міської ради, представники творчої інтелігенції та міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 19 березня 2012 року
Поділитися