Урочистості з нагоди Дня ветерана

01 жовтня  в м.Біла Церква відбулася  урочистості  з нагоди Дня ветерана.

В ході заходу міський голова В. Савчук зазначив, що одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади є покращення якості життя та добробуту ветеранів Білої Церкви. Зупинився на заходах, які проводяться в Білій Церкві на виконання доручень та соціальних ініціатив Президента України  щодо підтримки малозахищених категорій жителів міста. Привітав присутніх ветеранів війни та праці зі святом, наголосивши, що кожен із них, пропрацювавши все життя в різних галузях життєдіяльності міста  вніс великий вклад в  економічний, культурний, соціальний розвиток Білої Церкви та заклав традиції, які гідно подовжують молоді покоління.

Міський голова висловив присутнім слова щирої вдячності за багаторічну сумлінну працю,  активну життєву позицію, побажав їм довгих років життя та вручив ряду  ветеранів подяки міської ради та виконавчого комітету з наданням матеріальної винагороди.

Під час заходу деякі присутні ветерани також отримали подяки та матеріальні винагороди від народного депутата України В.Чудновського.

В ході заходу, що відбувся в ТОВ «Тандем», 100 присутніх ветеранів мали змогу поспілкуватися за святковими столами та послухати концерт.

У заході також взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко, начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 01 жовтня 2013 року
Поділитися