Урочистий концерт з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

08 травня в м. Біла Церква з нагоди 68-ї річниці Перемоги відбувся урочистий концерт для ветеранів Великої Вітчизняної війни.

В ході заходу зі святом Великої Перемоги присутніх привітав міський голова В.Савчук, який висловив слова вдячності ветеранам війни та працівникам тилу за подвиг проявлений під час боротьби із фашизмом. Наголосив, що саме ветерани є прикладом патріотизму для молодого покоління, тому в місті постійно проводяться зустрічі школярів із учасниками бойових дій та започатковано екскурсійні поїздки до пам’ятних місць Білої Церкви, пов’язаних із Великою Вітчизняною війною. Відмітив, що естафету старших поколінь продовжують молоді воїни, які гідно захищають честь нашої держави.

Міський голова В.Савчук наголосив, що діяльність міської влади спрямована на реалізацію соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича щодо поліпшення життя ветеранів, до Дня Перемоги ветерани отримали соціальні виплати, передбачені даними ініціативами та ін.

Під час заходу міський голова з нагоди свята  вручив вітальну адресу Президента України В.Ф.Януковича і грамоту міської ради та її виконавчого комітету з наданням грошової винагороди ветерану Великої Вітчизняної війни, кавалеру 4 медалей «За відвагу» В.Бабичу.

Присутні на урочистостях також отримали вітання від командира 72-ї окремої механізованої бригади, полковника, депутата міської ради А.Грищенка (фракція Партії регіонів).

В ході заходу присутні проглянули святковий концерт у виконанні учнів ряду навчальних закладів міста та акторів Київського академічного музично-драматичного театру ім..П.Саксаганського.

В заході взяли участь депутати та члени виконкому міської ради, заступники міського голови, громадськість міста, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 13 травня 2013 року
Поділитися