Участь учнів і педагогів Білої Церкви у ХVІІ Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності

Щороку в День української писемності та мови 9 листопада на Першому каналі Українського радіо проходить Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, у написанні якого у 2017-му традиційно взяли активну участь усі заклади загальної середньої освіти Білої Церкви. Майже 6 тисяч учнів та більше 400 педагогічних працівників сіли за шкільні парти з єдиною метою: висловити свою любов і повагу до української мови.

 

Цьогорічний диктант «Наші пісні» писали не лише учні, а й учителі, представники адміністрації навчальних закладів, працівники управління освіти і науки. А в Білоцерківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов'янських мов у рамках виховного проекту «Єдність поколінь» диктант національної єдності з хвилюванням писали й люди старшого віку – представники «Академії пенсіонерів». До слухання Всеукраїнського радіодиктанту долучилися й найменші – вихованці закладів дошкільної освіти міста, у яких 9 листопада пройшла низка заходів, присвячених Дню української писемності та мови.

 

Як завжди, білоцерківські школярі продемонстрували не лише високий рівень знань і вмінь, а й свідоме ставлення до державних святинь і повагу до рідної мови.


За інформацією управління освіти й науки міської ради

Участь учнів і педагогів Білої Церкви у ХVІІ Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності


Опубліковано: 10 листопада 2017 року
Поділитися