Молодіжний уряд міста Біла Церква розпочав практичну роботу

9 листопада ц.р. відбулось чергове засідання Молодіжного уряду міста Біла Церква, на якому було розглянуто два основних питання – вирішення організаційних заходів та схвалення проекту програми Молодіжного уряду міста Біла Церква.

 

Відповідно до положення, члени Молодіжного уряду затвердили на посади заступника голови уряду - Марину Синицю (представника відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради) та секретаря - Катерину Дорошенко (голову міської студентської ради). Дані кандидатури були рекомендовані  головою органу та підтримані членами одноголосно.

 

Окрім того, членами Молодіжного уряду схвалено за основу проект програми дій на два роки каденції та передбачено можливість подальшого внесення доповнень і  корегувань до неї. Програму буде затверджено на ступному засіданні.

 

Для організації та здійснення роботи уряду також було утворено комісії та затверджено їх персональний склад.   Зокрема, це комісії: з питань культури та дозвілля; інформаційного супроводу та зв’язків з громадськістю; благоустрою та екології; спорту; національно – патріотичного виховання.  

 

Варто зазначити, що найближчим часом члени Молодіжного уряду планують зосередитись на проведенні екологічних заходів, підготовці до участі у громадському бюджеті міста, розробці та винесенні на розгляд Білоцерківської міської ради проекту Програми по вдосконаленню роботи з дітьми та підлітками Білої Церкви за місцем проживання в позашкільний та позанавчальний час, популяризації якісного вуличного мистецтва, залучення більшої кількості талановитої молоді міста до участі у щорічному фестивалі вуличного мистецтва «Вільна стіна»  тощо.

 

Члени Молодіжного уряду також прийняли рішення взяти участь у міській акції по розчистці острова «Дитинство», яка відбудеться 11 листопада ц.р.



Опубліковано: 10 листопада 2017 року
Поділитися