У Піщаній відзначили День села та День Незалежності

24 серпня мешканці села Піщана отримали подвійний привід зібратися в дружньому колі: 30-річчя Незалежності України та День села. Вперше це свято відбулось у складі Білоцерківської громади.

Розпочалося свято із хвилини мовчання, якою вшанували захисників, загиблих в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

З вітальним словом до присутніх  звернувся міський голова Геннадій Дикий, який насамперед привітав з 30-ою річницею Незалежності України, зазначивши, що Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, яке вибороли для нас найкращі сини українського народу.

Також, міський голова подякував тим людям, які беруть активну участь у розбудові села Піщана, побажав подальшого розквіту та розвитку у складі нової Білоцерківської громади, зазначив, що найбільшою цінністю будь-якої громади є її люди, яких треба цінити та шанувати.

Не обійшлося і без подарунків. Їх традиційно вручили наймолодшим і найстаршим жителям Піщаної, парам, які тільки розпочали подружнє життя та тим, які цього року відзначають золоте весілля, багатодітним родинам та жителям, які своєю копіткою відповідальною працею розбудовують рідний край. привітала наймолодших і найстарших жителів села.

Щирі слова вітань лунали цього дня і від старости села Василя Музики.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували творчі колективи «Аріадна»,   артисти Дарина Крижанівська, Віка Геращенко, Анастасія Осауленко, Арсеній Гейко та учні ДМШ №2 в с. Піщана Віра Шелест, Анна Безрук, Євген Дога, Євген Кононов за ансамблем скрипалів «Регстайл». Своїми чаруючими голосами, танцями, мелодіями та артистизмом вони додали усім учасникам  заходу гарного настрою.

Для наймолодших жителів проводились різноманітні конкурси, забави та атракціони.

Та найбільшим подарунком, який отримав кожен учасник свята, був хороший настрій, теплі спогади та очікування наступного свята.

Ввечері для жителів села була організована дискотека.

День села Піщана - 24.08.2021


Опубліковано: 24 серпня 2021 року
Поділитися