У нас буде комфортна набережна

Чимало білоцерківців полюбляють відпочити на березі річки Рось: пройтися вздовж мальовничих берегів, проїхатися на велосипеді, зайнятися бігом на чистому повітрі або просто помилуватися краєвидами.

Протягом останніх десяти років в місті неодноразово піднімалося питання щодо облаштування берегів річки Рось та будівництва на лівому березі сучасної та комфортної для мешканців і гостей Білої Церкви набережної.

Нарешті, в цьому році, за ініціативи міського голови Геннадія Дикого було виділено кошти з міського бюджету на розробку проектно-кошторисної документації та початок будівництва першої черги набережної, а саме: пішохідної доріжки вздовж річки від дендропарку Олександрія до Соборної площі.

Наразі   розпочато роботи по підготовці основи для вкладання тротуарної плитки на  пішохідній доріжці. В цьому році заплановано провести роботи на відрізку орієнтовно від вул. В.Стуса (колишня Славіна)  до бази відпочинку «Шинник».

Заплановано, що майбутня набережна в комплексі передбачатиме пішохідну та велосипедну доріжки, встановлення ліхтарів зовнішнього освітлення, лавок для відпочинку та інших об’єктів благоустрою.

Реалізація цього проекту відбуватиметься поетапно і займе декілька років.

Сподіваємося, що після закінчення будівництва набережна стане окрасою і потенційною туристичною принадою міста та улюбленим місцем відпочинку для білоцерківців.

 



Опубліковано: 19 серпня 2016 року
Поділитися