Мер розуміє яке воно – подвійне щастя

Для кожної родини найголовнішим є народження дитинки - продовжувача роду та поява такого гвинтика, який найчастіше скріплює сім’ю та робить союз батьків ще міцнішим.

 Справжнє диво, нещодавно, сталося в семи білоцерківських сім’ях. В їхніх родинах з’явилося відразу по двоє немовляток.

 19 серпня,  в день Яблучного Спаса, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий зустрівся з родинами, в яких народилися двійні, привітав присутніх на заході батьків з народженням немовлят, побажав їм та їхнім дітям міцного здоров’я та вручив подяки міської ради і виконавчого комітету, матеріальну допомогу у вигляді дитячих колясок та квіти.

 «В першу чергу бажаю батькам та діткам міцного здоров’я, щасливої долі  та достатку в родинах, - зазначив міський голова.- Впевнений, що через багато років ви будете гордими за те, що виростили гідних та успішних громадян України і справжніх  патріотів Батьківщини».

 Геннадій Дикий зауважив, що добре розуміє,  яке воно – подвійне щастя та разом з тим складнощі, з якими стикнулися ці молоді батьки,  адже сам є батьком дівчаток-двійнят, і особисто відчув як непросто виховувати двох діток відразу, тому побажав їм терпіння та взаєморозуміння.

 Слід зазначити, що Білоцерківською міською радою від  25.12.2015року  за № 13-03-V11  була затверджена міська  цільова програма сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020роки, якою передбачено надання допомоги родинам, в яких народилися двійні. Відповідно діючих з 2004 року  програм підтримки сім’ї,   матеріальну допомогу отримали понад  138  сімей  міста , в яких народилися двійні.

 З початку 2016 року  подвійне  пелюшкове  диво з’явилось у 10 білоцерківських сім’ях.

Родини, які привітав міський голова:

Ходиськів Едуарда Івановича та Оксани Вікторівни  (2 дівчинки);

Волкових Дениса Юрійовича та Світлани Михайлівни   (2 хлопчика);

Коберник Віти Володимирівни  (2 хлопчика);

Кругляків Андрія Григоровича та Олени Олександрівни  (хлопчик та дівчинка);

Пелішенків Романа Вікторовича та Вікторії Леонідівни  (2 дівчинки);

Кривенків Івана Петровича та Ірини Григорівни (2 хлопчика);

Мельничуків Андрія Андрійовича та Марини Володимирівни (2 дівчинки)



Опубліковано: 19 серпня 2016 року
Поділитися