У день народження Білої Церкви з’явилося два нових життя

Не обійшлося святкування Дня міста й без традиційної акції «Новий громадянин міста».

 

Щастя вперше потримати «нове життя» на руках у день народження Білої Церкви отримали  дві білоцерківські родин.

 

Своє перше дитятко  - дівчинку, народила Юлія Срібна.  Тато  немовлятка - десантник, учасник АТО разом із мамою радіють  першим хвилинам її життя.

 

А  Алла  Ібраєва народила хлопчика. До речі, це п’ята дитинка у родині. Тепер батьки роститимуть трьох дівчаток та двох хлопчиків.

 

Народження немовлят завжди важлива подія для будь-якої родини, адже це продовження роду, перспектива щасливого майбутнього та надія, що дітки, які виростуть - продовжать розпочаті справи батьків та зроблять свій власний внесок у розвиток міста та держави. 

 

17 вересня міський голова Геннадій Дикий, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олександр Литвинчук привітали породіль з народженням немовлят.

 

Геннадій Дикий щиро звернувся до молодих батьків:« Хай ваші дітки ростуть щасливими, вам на радість. Здоров’я вашим родинам, батькам-сил поставити немовлят на ноги. Хай Бог дає вам всього найкращого».

 

Міський голова  вручивмамам квіти, а дітям – перші подарунки: зимові комбінезони.

 

За інформацією в.о.головного лікаря міського пологового будинку Володимира Солодовника з початку цього року в місті народилося майже 1000 дітей.

 

Бажаємо малюкам, мамам та їхнім родинам здоров’я, щастя та благополуччя.

У день народження Білої Церкви - з’явилася два «нових життя»


Опубліковано: 17 вересня 2017 року
Поділитися