У Білій Церкві вшанували загиблих учасників АТО

29 серпня у Білій Церкві відбулося покладання квітів до стелли Героїв Небесної Сотні та портретів загиблих білоцерківців в АТО з приводу вшанування пам’яті загиблих учасників АТО.

 

Саме в ці дні, три роки тому, під Іловайськом на Донеччині тривало жорстоке протистояння: українські вояки потрапили в оточення, були тривалі перемови про «зелений коридор», і під час виходу цим, так званим гуманітарним коридором – росіяни цинічно розстріляли з артилерії колони військових. За офіційними даними СБУ, тоді загинули 366 українських військових, ще 158 – досі вважають зниклими безвісти. Серед загиблих був білоцерківець солдат резерву Віталій Коломієць, який був похований 10 вересня на алеї слави Сухоярського цвинтаря Білої Церкви.

 

У ході заходу міський голова Геннадій Дикий висловив свої слова скорботи: «Колись про цю трагедію напишуть достовірно. А зараз ми можемо згадати, слова українських військових, що більше немає слова честі російського офіцера».

 

У заході взяли участь працівники Білоцерківської міської ради, представники депутатського корпусу Білоцерківської міської ради та громадськості.

У Білій Церкві вшанували загиблих учасників АТО


Опубліковано: 29 серпня 2017 року
Поділитися