16 вересня Біла Церква святкуватиме День міста

28 серпня відбулася робоча нарада щодо підготовки до святкування 985-ї річниці заснування Білої Церкви, яка цьогоріч відзначатиметься 16 вересня ц.р.

 

На початку зустрічі міський голова Геннадій Дикий закликав до максимальної взаємодії та злагодженої роботи усіх, хто буде задіяний у підготовці свята – представників структурних підрозділів міської ради, комунальних та приватних підприємств тощо.

 

«Я маю бути впевнений у тому, що День нашого міста пройде на такому рівні, якого ще не було. У першу чергу, це потрібно людям, які не можуть собі дозволити витрачати великі кошти на поїздки за кордон. Це має бути свято для всіх», – наголосив Геннадій Дикий.

 

Під час наради детальну презентацію концепції святкового дійства зробила  радник міського голови з питань культури і туризму Олена Кравченко. Вона відмітила, що цьогорічне дійство міститиме чимало нового та цікавого, відрізнятиметься від минулорічного розширенням географії проведення свята. Зокрема, локації будуть розміщені не лише в центральній частині міста, але й в інших.

 

У рамках зустрічі присутні обговорили презентовану концепцію, висловили свої думки та пропозиції щодо проведення святкових заходів у цілому.

 

За підсумками наради міським головою були дані відповідні завдання та доручення.

 

У заході взяли участь заступник міського голови Ольга Настіна, представники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.




Опубліковано: 28 серпня 2017 року
Поділитися