У Білій Церкві відзначили кращих волонтерів

05 грудня у Білій Церкві відбулося відзначення Міжнародного дня волонтера.

 

Під час заходу голова БМО «Товариство червоного хреста України» Галина Кожедуб презентувала роботу організації за 2017 рік. В ході презентанції вона та волонтери Білоцерківського червоного хреста розповіли чим займається кожен напрямок, його мету та доповіли про виконану роботу.

 

За цей рік було проведено 441 захід за такими напрямками: екологічний, зоозахист, перша допомога, психосоціальна підтримка, робота з дітьми та ін. Зараз до складу Білоцерківської організації входить близько 60 волонтерів різного віку.

 

За дорученням міського голови Геннадія Дикого його радник Микола Антонюк вручив ряду волонтерів подяки Білоцерківської міської ради за вагомий особистий внесок у втілення благодійних ініціатив, професіоналізм, творчі здібності та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

 

«Я хочу подякувати також усім тим, хто зараз не присутній у цій залі, але займається волонтерською діяльністю. Бажаю, щоб ті сили, які ви витрачаєте на благо іншим -поверталися вам вдічі більше. Не ображайтеся якщо ті, кому ви допомагаєте забувають вам подякувати. Будьте впевненими  у тому, що ви зробили все, що від вас було залежне».

 

Також подяками та цінними подарунками від БМО  «Товариство червоного хреста України» було нагороджено волонтерів за плідну волонтерську діяльність та активну громадянську позицію.

 

Слова привітань та вдячності за роботу прозвучали від головного лікаря міської лікарні №2 Ніни Головенко та завідувача відділом комплектування донорських кадрів КЗ КОР « Київський обласний центр крові» Сергія Лісовенко.

У Білій Церкві відзначили кращих волонтерів


Опубліковано: 06 грудня 2017 року
Поділитися