У Білій Церкві відкрито новий сучасний Центр обслуговування клієнтів – споживачів природного газу

07 грудня у Білій Церкві відбулося відкриття Центру обслуговування клієнтів, який розташований за адресою вул.Шевченка, 118. Це вже шостий Центр обслуговування клієнтів у Київській області, який відкривається за останні два роки. Центр розрахований для 100 тис. споживачів Білої Церкви та Білоцерківського району, обладнаний усіма сучасними атрибутами та покликаний надавати весь спектр газових послуг за принципом «єдиного вікна». У Центрі діє електронна черга, працює онлайн-сервіс і навіть передбачено куточок для дітей. Допомогу клієнтам готові надавати вісім кваліфікованих менеджерів.

Під час відкриття Центру голова правління ПАТ «Київоблгаз» Дмитро Дронов зазначив, що відкриття подібних центрів планується у містах Васильків, Бровари та Вишгород, а у м.Вишневе такий Центр вже працює.

Наголосив, що поняття «газ-контори» має лишитися у далекому минулому, і всі споживачі газу мають отримувати сервіс на високому рівні.

Заступник голова Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко наголосив, що в режимі «єдиного вікна» сьогодні працює ціла низка установ, і відтепер також і споживачі газу зможуть отримувати якісні послуги та вирішувати нагальні питання.

У рамках відкриття було також презентовано оновлений автомобільний парк, а також техніку, яка допомагає виконувати різні завдання, такі як газифікація, аварійно-диспетчерська служба, інспекційні перевірки, метрологічні роботи тощо.

У заході взяли участь представники міської влади, журналісти місцевих та центральних ЗМІ.

У Білій Церкві відкрито новий сучасний Центр обслуговування клієнтів – споживачів природного газу


Опубліковано: 07 грудня 2018 року
Поділитися