У Білій Церкві відкрили Резиденцію Святого Миколая!

19 грудня в Білій Церкві відбулося відкриття міської резиденції Святого Миколая. На святково прикрашеній Торговій площі біля БРУМу були організовані концерт та розважальна програма, лунали вітання та пісні. Кожен із наймолодших жителів міста міг розповісти віршик чи заспівати пісеньку й отримати від Святого Чудотворця солодкий подарунок та зробити фото на згадку.

 

До присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий, який привітав білоцерківців з Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами. Побажав, аби Святий Миколай здійснив усі бажання діток, а також наголосив, що в цей особливий день кожен дорослий і сам може виконати місію Святого Чудотворця – дарувати подарунки та творити добро. Також міський голова запросив усіх на новорічно-різдвяні заходи «Щире Різдво у Білій Церкві», які триватимуть з 19 грудня до 14 січня.

 

Резиденція Святого Миколая працюватиме:

- 23 грудня  з 12.00 до 14.00 та з 16.00 до 19.00

- 24 грудня  з 12.00 до 14.00 та з 17.00 до 19.00

- 30 грудня  з 12.00 до 15.00

- 31 грудня  з 12.00 до 14.00

 

Усі інші дні Резиденція на Торговій Площі буде доступна для фото сесій.

 

Варто також нагадати, що для всіх людей Святий Миколай є символом любові до ближнього. І вже вкотре лідерами учнівського самоврядування за сприяння управління освіти і науки Білоцерківської міської ради проводиться волонтерська акція «Хай ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає». У рамках цієї акції учні всіх шкіл міста та їхні батьки й педагоги збирають речі, солодощі, виготовляють обереги, пишуть листи воїнам, що захищають Україну на сході держави.

 

Зі сцени виступив начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, який привітав усіх присутніх зі святом та  наголосив, що білоцерківці зробили чимало добрих справ, аби чоловіки, брати, дідусі комфортно почувалися у складних умовах на сході АТО, побажав українським воїнам якнайшвидшого повернення додому.

 

З вітальним словом виступили також лідери учнівського самоврядування – учні НВО «Перша Білоцерківська гімназія» Анастасія Василюк та Юрій Бортник. Від імені всіх учнів міста вони передали усім бійцям найщиріші вітання, слова вдячності, побажання спокою на душі та мирного неба.

 

Під час заходу із творчими дарунками виступили юні таланти та творчі колективи Білої Церкви.

 

Також відбулося нагородження переможців конкурсу «Який я сніговик».

 

У заході взяли участь: депутати Білоцерківської міської ради, заступник міського голови Ольга Настіна, представники громадськості.

У Білій Церкві відкрили Резиденцію Святого Миколая!


Опубліковано: 20 грудня 2017 року
Поділитися