У Білій Церкві відбувся Київський обласний турнір з карате

Нещодавно у Білій Церкві відбувся Київський обласний турнір з карате за правилами «WKF версія 9.1», організований клубом карате «Дайтан». У змаганнях взяли участь понад 100 юних спортсменів, які змагалися у дисциплінах «ката» («формальна вправа», «комбінація») і «куміте» (різновид бою) в 13 вікових категоріях.

 

До учасників змагань звернувся депутат міської ради Дмитро Поліщук, який висловив підтримку здоровому способу життя, наголосив, що нашій державі потрібно виховувати націю переможців. Спортсменів та їхніх батьків привітав і директор БНВО «Перша Білоцерківська гімназія» Борис Смуток. Він запевнив, що і в подальшому двері цього навчального закладу будуть відкриті для каратистів «Дайтану».

 

Президент клубу карате «Дайтан» Олексій Чижов і тренер Руслан Гурський, вітаючи учасників, наголосили на важливості залучення дітей до спорту, адже це дозволить мінімізувати негативні явища, які впливають на них під час формування особистості.

 

Від імені батьківського комітету клубу «Дайтан» Костянтин Климчук, який відмітив, що даний захід є прикладом співпраці між батьками спортсменів, депутатами міської ради і громадськими діячами, і це дає чудовий результат.

 

Варто відмітити, що турнір відбувся на новому татамі, яке було придбане завдяки спільним зусиллям батьків юних спортсменів клубу карате «Дайтан», президента Благодійного фонду «Рух Молоді» Володимира Полочанінова, депутата міської ради Андрія Короля.

 

Турнір тривав близько 8 годин, свідками запеклої боротьби стали більше ніж 200 глядачів.

 

З творчими дарунками виступила переможниця телевізійного шоу «Україна має талант. Діти» Вероніка Морська.

 

У заході взяли участь депутати Білоцерківської міської ради, заступник начальника управління молоді та спорту – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько, представники громадськості.

У Білій Церкві відбувся Київський обласний турнір з карате


Опубліковано: 06 квітня 2018 року
Поділитися