На Великдень увага має бути приділена всім, хто цього потребує

Святий Великдень – одне з найбільших і найшановніших християнських свят, яке несе радість, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріплює віру та живить душу. До світлого свята готуються заздалегідь – печуть паски, фарбують крашанки, прибирають оселі. Не залишені увагою та турботою одинокі громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, учасники АТО - клієнти Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Їхні оселі стають ошатними та святковими, завдяки праці соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома, які надають якісні та адресні соціальні послуги: проведення генерального прибирання, миття вікон, заміна постільної білизни, прання білизни та одягу, допомога у приготуванні їжі, приготування їжі та інші.

 

Напередодні світлого Христового Воскресіння відділенням організації адресної натуральної та грошової допомоги було налагоджено співпрацю з гіпермаркетами «Велмарт», «Новус», супермаркетами «Сільпо», «Фуршет», «Екомаркет», ПП «Маршалок» та приватними підприємцями міста для надання благодійної допомоги у вигляді пасок громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО, які отримують соціальні послуги в територіальному центрі.

 

Також, працівники відділення надають перукарські, швацькі послуги, з комплексного обслуговування й ремонту будинків, автотранспортну послугу в режимі «Соціальне таксі». З нагоди Великодніх свят та завдяки співпраці з благодійною організацією «Божії приховані скарби» забезпечено клієнтів натуральною допомогою – одягом, взуттям та посудом.

 

Університет третього  віку проводить активну підготовку з клієнтами відділення денного перебування до Великодня. На заняттях факультету «Золоті ручки» студенти виготовляли підставки для крашанок з підручних матеріалів (з яєчних лотків). Підставка стане гарною окрасою до Великоднього столу.

 

Також студенти опановували нову для них техніку в’язання гачком -  виготовляли святкові серветки.

 

Тож нехай світлий Великодній день принесе щастя та радість у кожну оселю!

На Великдень увага має бути приділена всім, хто цього потребує


Опубліковано: 06 квітня 2018 року
Поділитися