У Білій Церкві відбувся ХХV юнацький турнір з боксу

14-16 листопада  в Білій Церкві відбувався ХХV юнацький турнір з боксу пам’яті тренерів  В.І.Курілова  та С.І.Косякова.  У  змаганнях взяли участь понад 100 юних боксерів з різних регіонів  України та гості з Азербайджану.

У старшій групі  серед  спортсменів 2006-2007 р.н. у трьох вагових категоріях (із  семи) перемогу святкували білоцерківці:  Олійник  Олександр («Трудові резерви»), Кеба Гліб («Каменяр») та  Шаломай Олександр  («Олімп»).

У віковій категорії  2004-2005 р.н. у п’яти категоріях (із  дванадцяти) золоті нагороди вибороли наші земляки:  Сафронов  Рустан («Олімп»), Костенко Олександр, Сосюк  Ілля  та Любченко Максим («Каменяр»),  Порубанський Артем («Олімп»).

Почесними гостями турніру стали чемпіони світу з боксу С.Дзинзирук та Ю.Нужненко, що для юних боксерів було особливим сюрпризом.

Переможці та призери змагань були відзначені дипломами, медалями та цінними подарунками від організаторів змагань та партнерів заходу.

У заході взяли участь: депутат Київської обласної ради В’ячеслав Хмельницький, депутати Білоцерківської міської ради Ігор Гейло, Андрій Король та Володимир Вовкотруб, начальник управління з питань молоді та спорту Іанн Паливода, президент федерації боксу м.Біла Церква Олександр Марченко, рідні  та друзі спортсменів, журналісти місцевих ЗМІ.

У Білій Церкві відбувся ХХV юнацький турнір з боксу


Опубліковано: 18 листопада 2019 року
Поділитися