У Білій Церкві відбулися традиційні змагання з дуатлону

12 травня у місті Біла Церква відбувся відкритий чемпіонат з триатлону (дуатлону) «Кубок Білої Церкви» та «Кубок України» серед дорослих та юніорів. Формат  дистанції – 5 км біг/ 20 км велосипедна гонка / 2,5 км біг.

Метою даного спортивного заходу є популяризація триатлону (дуатлону) в Україні, залучення молоді до занять спортом, підвищення спортивної майстерності, виявлення найсильніших та найперспективніших спортсменів для комплектування збірних команд України, підготовка збірної команди України до успішних виступів у міжнародних змаганнях та ін.

 У змаганнях взяли участь майже 150 спортсменів у категорії «Любителі» (вікові категорії від 16 до 70 років) і близько 50 спортсменів у категорії «Еліт» (провідні спортсмени України, що представляють нашу державу у Чемпіонатах Європи та Світу). Серед учасників були як чоловіки, так і жінки. Чемпіонат проводиться вже вшосте у нашому місті.

Змагання пройшли на високому рівні, у дружній атмосфері та напруженій боротьбі. Подолавши дистанцію визначилися найсильніші та найспритніші серед учасників.

Нагородження у категорії «Любителі» проходило за різними віковими категоріями.

У категорії «Еліт» переможцями та призерами стали:

- чоловіки: 1 місце –  Сергій Курочкін (м.Київ); 2 місце – Олександр Шелест (Донецька обл.);  місце – Юліан Дем’янов (Донецька обл.).

- жінки: 1 місце – Маргарита Крилова (Донецька обл.); 2 місце - Олександра Кохан (Житомирська обл.); 3 місце – Валентина Молченець (м.Київ).

Отож,  Кубок «Білої Церкви» перейшов до Донецької школи вищої спортивної майстерності  та до м.Київ.

Під час нагородження учасників привітали, побажали подальших спортивних здобутків та  вручили дипломи та медалі найсильнішим: народний депутат України Хвича Мепарішвілі, заступник міського голови Катерина Литвиненко, президент Федерації триатлону України Андрій Більда, депутат міської ради Ігор Гейло та ін.

Змагання відбувалися за підтримки  віце-президента федерації триатлону України, президента Білоцерківського СК «Арсенал Біла Церква», спонсора змагань Юрія Горобця.

Захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України, управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, федерації триатлону України та Білоцерківського СК «Арсенал».

У Білій Церкві відбулися традиційні змагання з дуатлону


Опубліковано: 13 травня 2019 року
Поділитися