У Білій Церкві відбулося свято до Дня матері

    11 травня в приміщенні Білоцерківської гімназії №2 відбулося міське свято до Дня матері за сприянням управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

 

   У ході заходу висловив свої слова привітання та вдячності присутнім на святі жінкам начальник управління освіти і науки Юрій Петрик: «Ми всі повинні пам’ятати про важливість сім’ї у нашому житті, а також про роль матері у родині. Ми чоловіки скупі на слова, і можливо ми робимо сильний біль мамам, коли не зізнаємося у своїх почуттях, коли ми не завжди говоримо про те, що ми про неї думаємо і що ми її любимо. Для кожного з нас слова «сім’я», «мама» і «родина» мають бути святими, бути основою. Найголовніше в родині це любов, бо саме в любові народжуються і виховуються гарні люди. Я хочу щиро вклонитися кожній з вас, мої шановні матусі. Тому що ви дали нам життя, ви спонукаєте до життя, спонукаєте до дій. Дай Бог вам довгих-довгих років життя».

 

    На святі також були присутні 2 матері-героїні нашого міста: Таскіра Максюта - мати семи дітей та Світлана Ляшенко - мати п’ятьох дітей. Також за ініціативи  начальника управління освіти і науки на захід було запрошення династії з чотирьох і більше поколіннь жінок – покоління Попельницьких та покоління Пугачів.

 

    Під час свята Таскіра Максюта та її чоловік Володимир виконали для гостей свою улюблену пісню. Всіх присутніх також вітали декламацією віршів та святковими піснями учні гімназії, а також колективи місцевих клубів пенсіонерів за місцем проживання.

 

    В урочистостях взяли участь батьки учнів гімназії та члени «Академії пенсіонерів».

У Білій Церкві відбулося свято до Дня матері


Опубліковано: 11 травня 2017 року
Поділитися