У Білій Церкві відбулася хода проти раку молочної залози

10 жовтня у Білій Церкві відбулася хода проти раку молочної залози в рамках Всесвітнього місяця боротьби проти раку молочної залози. Така хода відбувається вдруге у нашому місті та стане щорічною.

 

Мета заходу – звернути уваги мешканок нашого міста на проблему раку молочної залози та донести необхідність ретельно ставитися до свого здоров’я та не ігнорувати профілактичні огляди.

 

У фіналі заходу учасники випустили в небо рожеві повітряні кульки на знак пам’яті про тих представниць прекрасної статі, як відійшли у вічність саме через цю хворобу.

 

Організатором ходи вже традиційно стала БЦ МГО «Вікторія» (голова – Ніна Скоробагатько) за сприяння Білоцерківської міської ради. Захід відбувся за підтримки КЗ КОР «Білоцерківський обласний онкологічний диспансер», члена виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Вадима Маршалка,  Білоцерківського благодійного фонду Костянтина Єфименка, депутата Білоцерківської міської ради Ігоря Гейла, Технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, Жіночої консультації Білоцерківського пологового будинку, представників компанії AVON, та ін.

У Білій Церкві відбулася хода проти раку молочної залози


Опубліковано: 10 жовтня 2017 року
Поділитися