У Білій Церкві отримувати паспорти стало зручніше

29 травня 2017 року в Центрі надання адміністративних послуг Білоцерківської міської ради відбулося офіційне відкриття кабінету з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

 

Відкриттю кабінету передував етап тривалої підготовки, про яку розповіла заступник міського голови Інна Новогребельська.

 

«Нарешті втілено задум, який виник торік. За цей час було придбано спеціальне обладнання та програмне забезпечення з метою запровадження в Центрі надання адміністративних послуг Білої Церкви видачі внутрішніх та закордонних біометричних паспортів. Визначені працівники пройшли відповідне навчання. Одним із пріоритетів роботи міської влади є створення комфортних умов для жителів Білої Церкви. Тому ми не стоїмо на місці, постійно вдосконалюємося, намагаємося всі нововведення, які є на рівні держави, впровадити у нас і надавати якомога більше послуг для громадян», - наголосила Інна Новогребельска.

 

Заступник міського голови також відмітила, що новий кабінет був відкритий завдяки спільним зусиллям. Від імені міського голови Інна Новогребельска висловила вдячність начальнику Білоцерківського РВ УДМС України в Київській області Ларисі Ашуровій за допомогу у впровадженні послуги, начальнику управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради Людмила Капінус за вирішення низки організаційних питань.

 

Варто відмітити, що оформлення та видача біометричних паспортів у Центрі надання адміністративних послуг – це не лише додаткові зручності для містян, а ще й надходження до міського бюджету.

 

Наголошуємо, що ситуація із ажіотажем навколо видачі паспортів, який спостерігається не лише на території Білої Церкви, але й по Україні, є штучною, адже послуги з оформлення та видачі паспортів надаватимуться на постійній основі.

 

Всю детальну інформацію про отримання цієї послуги можна знайти на сайті Центру надання адміністративних послуг.

 

Адреса Центру надання адміністративних послуг: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 38/12, 2-й поверх. Тел.: +38 (0456) 35-13-75, +38 (0456) 39-28-58.

 

У заході також взяли участь представники громадськості та місцевих ЗМІ.

У Білій Церкві отримувати паспорти стало зручніше


Опубліковано: 29 травня 2017 року
Поділитися