Ти зможеш, якщо зміг я

21 листопада у Білій Церкві  у приміщенні КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр» відбувся Міський спортивно-оздоровчий фестиваль серед вихованців спеціальних шкіл-інтернатів «Ти зможеш, якщо зміг я» з нагоди Дня Гідності та Свободи.

У рамках фестивалю були проведені змагання серед учнів спеціальних навчальних закладів (дітей з особливими потребами).

На церемонії відкриття спортивного свята з привітальним словом до всіх звернулась директор КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр» Ольга Верзун, побажання досягти перемог прозвучали від директора КЗ БМР «БМЦФЗН «Спорт для всіх» Костянтина Павлюка.

У фестивалі взяли участь діти віком 7-14 років. Спортивна програма фестивалю складалась зі змагань «Веселі старти» (естафети і конкурси) та міні-футболу. Головним суддею заходу виступив майстер спорту з легкої атлетики Віталій Головачов.

Учасники, переможці та призери  фестивалю отримали кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки.

Присутні на заході вихованці КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр» отримали солодкі призи від організаторів фестивалю, діти відчули турботу про них, глядачі отримали незабутні враження та позитивні емоції.

Отож, переможцями та призерами Міського спортивно-оздоровчого фестивалю серед вихованців спеціальних шкіл-інтернатів «Ти зможеш якщо зміг я» з нагоди Дня Гідності та Свободи стали:

Змагання «Веселі старти»

І місце – команда «Зірка»

Гончар Андрій

Бурлака Богдан

Шляпіна Альбіна

Пусков Арсеній

Штокалов Сергій

Пустовойт Данило

ІІ місце – команда «Снайпер»

Гончар Олексій

Калініченко Мар’яна

Ракітін Андрій

Залівака Діана

Шкуренко Ангеліна

Денисенко Тимофій

ІІІ місце – команда «Ранок»

Носов Макар

Петренко Євгеній

Пустовойт Поліна

Шелест Артем

Шульга Роман

Власюк Лариса

Змагання з міні-футболу

І місце – команда «Зірка»

Кобляр Богдан

Слоква В’ячеслав

Терьошин Андрій

Литвиненко Микола

Ніколаєнко Давид

ІІ місце – команда «Ранок»

Куценко Максим

Нестеренко Михайло

Кругляк Олександр

Капітоненко Микола

Гарбовський Руслан

ІІІ місце – команда «Снайпер»

Назаров Умбрек

Ткаченко Максим

Мазуренко Богдан

Блащук Богдан

Стецюк Андрій

Організаторами фестивалю виступили: управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, Комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід відбувся за сприяння Київського обласного центру фізичного здоров’я населення, адміністрації та педагогічного колективу Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру.

За заході були присітні: депутат Білоцерківської міської ради Олена Шевченко, заступник начальника управління з питань молоді та спорту - начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Валентина Коросько, представник Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Іван Мигрин.


Опубліковано: 26 листопада 2018 року
Поділитися