Цільове використання бюджетних коштів на потреби білоцерківців

В ході прес-конференції Геннадій Дикий поінформував присутніх про  напрямки  розподілу додаткових коштів, які надійшли до міського бюджету внаслідок його перевиконання.  Пропозиції стосовно даного розподілу будуть винесені на засідання сесії міської ради, яке відбудеться 21.07.2016р.

Планується, спрямувати частину даних грошових коштів на заходи по енергозбереженню. Зокрема, на  утеплення дахів та заміну вікон в дошкільних навчальних закладах міста;  закупівлю і встановлення теплових лічильників в багатоквартирних житлових будинках та ін.

Стосовно наявності лічильників обліку тепла в багатоквартирних будинках можна зазначити, що станом на 01 липня ц.р. із 703 багатоквартирних будинків  міста приладами обліку тепла оснащено 354  що становить 50,36%.

Ще необхідно встановити прилади обліку теплової енергії в 234 будинках   (33,29%), в решті будинків, згідно із висновками фахівців, їх встановлення є недоцільним.

Міський голова відмітив, що в цьому році заплановано встановити прилади обліку теплової енергії  в  38  будинках . На дані лічильники міською радою виділено близько 6,2 млн.грн. і найближчим часом буде розпочато цю роботу.

Крім того, розглядається можливість залучення ще 10 млн.грн. із міського та обласного бюджетів та ці заходи.



Опубліковано: 20 липня 2016 року
Поділитися